FenOXO

fenoxo.com

Феноксо-Независна Возрасни Игри На Среќа

Феноксо е блог на независен развивач на порно игри кој е толку страстен за неговиот занает што ќе ве убеди да започнете да програмирате своја порно игра. Сето тоа го прави со страст и со волја. На неговиот блог можете да прочитате за неговите најнови проекти, идни планови и да сведочите како се создава квалитетна порно игра. Тој го користи овој блог како начин да ја сподели својата страст со обожавателите на неговата работа. Секој чекор во создавање на игра е опишано во детали во овој блог. Исто така, тој ви овозможува да играте игри бесплатно на неговиот сајт, па дури и да ги преземете. Каков квалитет батка.

Уживајте Страст Порно Игри

Феноксо може да биде една од страстните независни игра програмери на интернет. Можете да видите дека од игрите што ги создаде, кои се достапни бесплатно на овој сајт. Ако одите на "Игра" страница, игри се достапни и за онлајн игра и преземање. Тој до сега има три титули. Една Од Нив Е Траги Во Расипан Простор, а другите две се првите епизоди од серијата Наречена Корупција на Шампионите. Она што е кул за играње на овие игри е фактот дека исто така можете да прочитате за тоа како тие се создадени. И тие беа внимателно направени. Некои од овие игри имаат толку многу дијалог што тие можат да се сметаат за интерактивни кратки романи. И графиката е неверојатна. Феноксо создава сосема нови светови во овие игри. И двете од нив се случуваат во светот на фантазијата и приказната за ликовите е исто толку интересна како да ги гледате како се во непослушна акција. Ако треба да објаснам како функционираат игрите и за што се работи приказната, ќе ми треба посебен преглед за секоја од нив. Но, ако ви се допаѓа комплексни игри со добро лукав фантазија карактери и приказна која ќе ве задржи зафатен цела ноќ, тогаш дефинитивно треба да уживате во работата на овој човек.

Универзумот Феноксо

Мислам Дека Феноксо се обидува да создаде свој бренд за порно игри. Тоа е затоа што тој го прави начин повеќе на овој сајт отколку развој на игри. Тој, исто така, води форум и Раздор канал, каде што тој е во контакт со играчите и навивачите кои ја поддржуваат неговата работа. Во врска со поддршката, тој исто така има И Профил На Патрон каде што можете да донирате за неговите проекти. И сигурен сум дека ќе сакате да му помогнете на овој независен продуцент да создаде уште многу игри, кога ќе видите колку грижа и страст вложува во насловите што веќе ги создаде. Тој постојано работи на нивно подобрување, ги поправа грешките и додава идеи кои некогаш доаѓаат од неговата заедница. Уште повеќе, неговата заедница навистина ја дели неговата страст. Тие се активни на форумот и пишуваат свој фан фикција, што понекогаш го прави тоа во игрите. Ако ви се допаѓа непослушен пишување и сакате вашите диви соништа да бидат вклучени во една од Игрите На Феноксо, тогаш треба да ја поднесете вашата работа на неговиот форум.

Преглед На Добрите

  • Активен Форум и Раздор
  • Игри Со Масивни Приказни
  • Комплекс Игра

Преглед Лошите Страни

  • Само Три Натпревари До Сега

Повеќе Страници Слични На FenOXO

Приказ На Повеќе Игри
Посета FenOXO